DutchBoxx Inpakmaterialen

Verpakkingen en inpakmaterialen

DutchBoxx Inpakmaterialen

DutchBoxx Inpakmaterialen is een dynamisch bedrijf met een uitgebreid programma van verpakkingen en inpakmaterialen. Naast verpakkingen van golfkarton en vouwkarton zoals standaarddozen, postpack verzenddozen, speedboxx en boekverpakkingen leveren wij ook verpakkingsmaterialen en inpakmaterialen zoals tape of plakband, wikkelfolie, omsnoeringsband, ribkarton of golfkarton op rol, noppenfolie of luchtkussenfolie, opvulmateriaal en hoekstukken.

Ook zijn wij dealer van een groot assortiment verpakkingsmachines zoals dozensluit- en wikkelfoliemachines. Uw product is bij ons in goede handen en wij kunnen u adviseren bij de keuze van uw verpakking en het gebruik van inpakmaterialen. In onze B2B webshop kunt u ons standaard assortiment online bestellen.

Wij kunnen FSC® gecertificeerde producten aanbieden en zijn FSSC 22000 gecertificeerd. In januari 2015 is een WaarborgGroen certificering ontvangen omdat ons bedrijf in Heerenveen 100% gebruik maakt van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het volledige elektriciteitsverbruik CO2-neutraal.

Vraag nu vrijblijvend informatie via het aanvraag formulier of bel ons op werkdagen: 0513 655 655.

 

Bezoek ook onze webshop voor standaard producten!

Logo ResyLogo FSCLogo FSSC 22000Vignet Oeko

Reviews

Contact

DutchBoxx Golfkarton BV
Mars 33, 8448 CP Heerenveen
Nederland

  +31 (0)513 655 655