Winkelwagen (leeg)
Productie van Dozen op Maat

Productie van Dozen op Maat

Producent van Golfkarton Verpakkingen

Producent van Golfkarton Verpakkingen

Maatwerk in Golfkarton

Maatwerk in golfkarton

Stansverpakkingen in Full-color Offset

Stansverpakkingen in full-color offset

Productie van pallets op maat

Productie van pallets op maat

Productie van dozen op maat

Productie van dozen op maat

Previous Volgende Play Pause

DUTCHBOXX - Golfkarton kwaliteitenGolfkarton is een natuurvriendelijk product en is volledig recyclebaar. Golfkarton is opgebouwd uit een aantal lagen en in zijn simpelste vorm bestaat deze uit drie lagen: een toplaag - een golflaag en een binnenlaag - ofwel enkelgolfkarton.

Als er hogere eisen aan de verpakking gesteld worden, vanwege het gewicht van het te verpakken product of het af te leggen logistieke traject, kunnen er extra golf-, tussen- en binnenlagen worden toegevoegd. De kwaliteit van het papier van de toplaag en de binnenlaag zijn medebepalend voor de sterkte van de doos.

De papiersoorten lopen van 70 gram/m2 tot 440 gram/m2 en de meest gebruikte papiersoorten zijn kraftliner, testliner en grijspapier (wellenstof). Gecoat papier kan eveneens als top- of binnenlaag dienst doen. De dikte van het golfkarton wordt geproduceerd vanaf 1,2mm tot aan 14mm en wordt aangegeven met letters.

DUTCHBOXX voert bijna 125 kwaliteiten golfkarton welke zijn onderverdeeld in soorten afhankelijk van de dikte van het karton.

 

DUTCHBOXX - Kwaliteiten

 

 

Zo kan golfkarton worden ingezet als een verzenddoos of een productverpakking. De laatste jaren worden verzendverpakkingen steeds vaker bedrukt met een firmanaam en/of logo, zodat deze ook als productverpakking in de schappen dienst kan doen (Retail Ready Packaging).

DUTCHBOXX Golfkarton - Productie in eigen huis