DutchBoxx | Productie van golfkarton verpakkingen

Productie op maat

 

DutchBoxx Golfkarton is dé Nederlandse dozenfabriek. Als producent van golfkarton verpakkingen heeft DutchBoxx een rijke historie van meer dan 30 jaar specialisme in de verpakkingsbranche. Ons machinepark bestaat uit zes moderne productielijnen waarmee een compleet assortiment dozen en verpakkingen op maat en in eigen huis wordt geproduceerd.

Want naast de Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen, produceren wij ook rollen, platen, wikkelverpakkingen, XXL formaten, stansverpakkingen, interieurs en pallets van golfkarton. Ook in kleinere oplages!

Dus niet alleen een breed assortiment, maar ook kunnen we deze verpakkingen van een bedrukking voorzien. Dit alles gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor 'afroep uit voorraad' of 'just-in-time'.

Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd en in januari 2015 is een WaarborgGroen certificering ontvangen omdat onze fabriek in Heerenveen 100% gebruik maakt van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het volledige elektriciteitsverbruik CO2-neutraal. Dit samen met drukinkten en lijm op waterbasis, ons spoelwater hergebruik en het geautomatiseerd karton afvalsysteem, maakt dat onze volledig recyclebare golfkarton verpakkingen ook geheel milieuvriendelijk worden geproduceerd!

Een complete fabriek voor een totaal assortiment, gecombineerd met goede service en een hoge leveringsbetrouwbaarheid maakt DutchBoxx uw ideale en totale one-stop-shopping partner in verpakkend Nederland.

Vraag nu vrijblijvend informatie via het aanvraag formulier of bel ons op werkdagen: 0513 655 655.

 

Contact

DutchBoxx Golfkarton BV
Mars 33, 8448 CP Heerenveen
Nederland

  +31 (0)513 655 655
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.