Winkelwagen (leeg)
Productie van pallets op maat

Productie van pallets op maat

Productie van dozen op maat

Productie van dozen op maat

Maatwerk in Golfkarton

Maatwerk in golfkarton

Producent van Golfkarton Verpakkingen

Producent van Golfkarton Verpakkingen

Stansverpakkingen in Full-color Offset

Stansverpakkingen in full-color offset

Productie van Dozen op Maat

Productie van Dozen op Maat

Previous Volgende Play Pause

DutchBoxx Golfkarton

DutchBoxx Golfkarton is dé Nederlandse dozenfabriek, producent van golfkarton verpakkingen. Met ons machinepark, welke bestaat uit zes moderne productielijnen, wordt een compleet assortiment dozen en verpakkingen op maat en in eigen huis geproduceerd.

 

Want naast de Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen, produceren wij ook platen, wikkelverpakkingen, stansverpakkingen, hulzen, palletdozen, XXL formaten en interieurs van golfkarton. Ook in kleinere oplages! Dus niet alleen een breed assortiment, maar ook kunnen we deze verpakkingen van een bedrukking voorzien. Dit alles gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor 'afroep uit voorraad' of 'just-in-time'.

 

Wij kunnen FSC® gecertificeerde producten aanbieden en zijn FSSC 22000 gecertificeerd. In januari 2015 is een WaarborgGroen certificering ontvangen omdat onze fabriek in Heerenveen 100% gebruik maakt van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het volledige elektriciteitsverbruik CO2-neutraal. Dit samen met drukinkten en lijm op waterbasis, ons spoelwater hergebruik en het geautomatiseerd karton afvalsysteem, maakt dat onze volledig recyclebare golfkarton verpakkingen ook geheel milieuvriendelijk worden geproduceerd!

 

Vraag nu vrijblijvend informatie via het aanvraag formulier of bel ons op werkdagen: 0513 655 655.

Offerte aanvraag

DutchBoxx Golfkarton - Productie in eigen huis